Excluton Aquadrain

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke bestrating als alternatief op traditionele bestrating om uw oprit of tuin te voorzien van waterdoorlatende tegels? Kom dan naar Step Stones. Door klimaatverandering stijgt niet alleen de temperatuur, ook neerslagpatronen veranderen. In Nederland merken we dat er vaker overstromingen plaatsvinden door hevige regenbuien. In stedelijk gebied staan straten vaker blank wat zorgt voor de nodige overlast. Een geheel bestrate tuin en oprit zijn onvoldoende waterdoorlatend en zorgen voor problemen aan onze waterhuishouding. Aqua-draintegels zijn een uitstekende oplossing om regenwater de kans geven in uw eigen grond af te voeren en zo ons rioolstelsel te ontlasten en de vorming van plassen tegen te gaan.

Aquadraintegels

1 formaat
94 kg per m2 
Waterdoorlatend 
Solide vorm

Kleuren

Gris
Nero

Formaat 

30x30x8 cm

 

Excluton

We hebben de beste bestrating uit de omvangrijke Excluton collectie voor u geselecteerd in onze showtuin. We kunnen alle producten leveren.

Kom naar de showtuin voor de Aquadraintegels van Excluton 

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de Aquadraintegels te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Aquadraintegels

Aquadraintegels

Gris
30x30x8

Aquadraintegels

Nero
30x30x8

Vragen of offerte?

Heeft u vragen over onze producten of het maken van uw bestrating? Kom dan even langs naar de showtuin of stuur ons een bericht en we helpen u graag op weg met een helder advies en een scherpe offerte.