Traptreden 

De traptreden uit onze collectie zijn de ideale oplossing voor het overbruggen van hoogteverschillen in uw buitenruimte. Gemaakt van beton met een massief en stroef profiel, hebben ze een natuursteenlook die prachtig samengaat met andere tuinelementen. Naast de standaardtraptreden bieden we ook hoekblokken en L-elementen, zodat u uw trap precies kunt vormgeven zoals u wilt. De traptreden zijn van de merken Gardenlux, Excluton en Schellevis. Kom langs in onze showtuin voor inspiratie en al uw vragen.

Traptreden

Stroef profiel
Natuursteenlook 
Granulaat deklaag
Duurzaam materiaal
Vorstbestendig 
Slip vast 

 

Collecties

Gardenlux
Excluton
Schellevis

Eigenschappen

6 kleuren
9 formaten
5 lengtes
Meerdere afwerkingen

 

Betonbestrating 

We hebben de beste betonbestrating uit de collecties voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor de complete collectie traptreden

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de complete collectie traptreden te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Traptreden