Excluton traptreden

Excluton traptreden zijn te verkrijgen in twee kleuren en in het formaat 40×100 met een dikte van 18 cm.  Deze massieve traptreden met natuursteen afwerking zijn geschikt om hoogteverschillen in uw tuin te overbruggen. Deze traptreden creëren een stabiele basis met een passende uitstraling en een stroef profiel, die perfect past in elke tuin. Zo creëert u eenheid in een tuin vol natuurproducten.

Traptreden

1 formaat
1 dikte
Natuursteenlook
Stroef profiel
Vorstbestendig 

 

Kleuren

Grijs
Antraciet

Formaat

40×100

18 cm dik

Excluton

We hebben de beste bestrating uit de ruime Excluton collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor traptreden van Excluton

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de traptreden van Excluton te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Traptreden

Grijs

Excluton traptreden

Antraciet

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.