Schellevis Opsluitbanden

De langwerpige opsluitbanden van Schellevis zijn bedoeld voor de opsluiting tussen verharding en groen. Dit is essentieel om verzakking van de bestrating te voorkomen. De opsluitingen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren en hebben de herkenbare Schellevis structuur met een gladde onderzijde. Door de karakteristieke oud-Hollandse uitstraling en structuur zijn deze opsluitbanden uitstekend te combineren met andere producten uit het Schellevis assortiment.

Opsluitbanden

4 formaten
2 diktes
Beton
Open structuur
Met wapening 

Looks

Grijs
Carbon
Antraciet
Taupe
Rood/bruin 

Formaten 

100×20
100×30
100×40
100×50

5 en 7 cm dik

Schellevis

We hebben de beste bestrating uit de Schellevis collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor opsluitbanden van Schellevis

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de opsluitbanden van Schellevis te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Opsluitbanden in 5 kleuren 

Oud Hollandse tegels

Grijs

Antraciet

Oud Hollandse tegels

Carbon

schellevis-oud-hollands

Taupe

Rood bruin

Opsluitbanden

Grijs

Antraciet

Carbon

Rood/bruin

Taupe

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.