Schellevis Traptreden 

Met de traptreden van Schellevis kunt u hoogteverschillen creëren en overbruggen in uw tuin. Schellevis heeft robuuste traptreden voor deze doeleinden in uw tuinontwerpen. De traptreden zijn te verkrijgen in verschillende formaten en 3 kleuren. Deze traptreden zijn verkrijgbaar in twee modellen. In de eerste plaats het massieve blokmodel, met aan één zijde een subtiele afronding aan de bovenkant. Of kies voor het L-model, met een kort opstaande rand aan de bovenzijde.

Traptreden

3 formaten
2 diktes
Beton
Slipvast
Blokmodel
Hoekstukken 

Kleuren

Grijs
Carbon
Antraciet

Formaat 

100×37
100×40
50×37
50×40
60×60

15 en 20 cm dik 

Schellevis

We hebben de beste bestrating uit de Schellevis collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor traptreden van Schellevis

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de traptreden van Schellevis te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Traptreden in 5 kleuren 

Oud Hollandse tegels

Grijs

Oud Hollandse tegels

Carbon

Antraciet

Blokmodel

Grijs

Antraciet

Carbon 

Grijs

Antraciet

Carbon

Hoekstuk

Grijs

Antraciet

Carbon

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.