Gardenlux muurelementen

Met de muurelementen van Gardenlux kunt u uw buitenruimte eenvoudig omtoveren tot een border, tuinmuur of zithoek. Met de Globe muurelementen creëer je in een handomdraai een unieke border, tuinmuur of zithoek. Globe is een modulair systeem en is eenvoudig te verwerken verwerken is en gaat een stap verder dan enkel het creëren van een verticale scheidingswand. Met dit modulaire systeem en de bijbehorende stijlvolle accessoires krijgt een functionele scheidingswand een eigen karakter. De basis bestaat uit een muurelement van 30x60x9 en 15x60x9. De  afdeksteen heeft een formaat van 30x60x7,5 en 15x60x7,5 cm. De elementen zijn verkrijgbaar in grijs en antraciet.

Gardenlux

2 formaten
2 diktes
Beton
Strakke afwerking
Modulair

Kleuren

Grijs
Antraciet

Formaten 

30×60
15×60

7,5 en 9 cm dik 

Gardenlux

We hebben de beste bestrating uit de Gardenlux collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor muurelementen van Gardenlux

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om muurelementen van Gardenlux te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Globe muurelementen

Globe grijs

Globe antraciet 

Globe open grijs

Globe open antraciet

Globe muurelementen afdekker

Globe afdekker grijs

Globe afdekker antraciet 

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.