Opsluitbanden Excluton

Bij het aanleggen van uw tuin pad, gazon of teras is het belangrijk om opsluitbanden te gebruiken om de bestrating te ondersteunen. Als de bestrating niet wordt ondersteund, kan deze aan de zijkanten inzakken. Excluton heeft een fijne selectie aan opsluitbanden voor alle toepassingen. Hiermee kunt u uw bestrating perfect afwerken voor een optimale uitstraling van uw tuin, terras, tuinpaden en opritten. 

Excluton

2 formaten
1 dikte
Beton
Vorstbestendig
Ecologisch 
Duurzaam

Kleuren

Antraciet
Grijs

Formaten 

5×15
6×15

100 cm dik

Excluton

We hebben de beste bestrating uit de ruime Excluton collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor opsluitbanden van Excluton

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de opsluitbanden van Excluton te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Opsluitbanden

Grijs

Zwart

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.