Kera Twice Sabbia

Kera Twice Sabbia is een fraaie natuursteenlook tuintegel voorzien met prachtige texturen en kleurnuances van echt gesteent. Perfect nagebootst met keramiek en werkelijk niet van echt te onderscheiden. Geen tegel is hetzalefd een dat zorgt voor een levendig terras. De tegels zijn verkrijgbaar in vier kleuren en in drie formaten. De tegel is een combinatie van sterke body van beton met een keramische toplaag. Met keramiek is het mogelijk om allerlei materialen zoals hout, natuursteen en beton feilloos na te bootsen. Daarnaast heeft keramiek als voordeel dat het kleurvast en ondoordringbaar is. Water en vuil krijgen dus geen kans en tevens zijn de tegels eenvoudig te reinigen. Kera Twice Sabbia is geschikt voor de bestrating van uw tuin, terras of rondom huis. De hoge kwaliteit zorgt voor een mooie en duurzame sierbestrating. Ga voor comfort en combineer de krachtige uitstraling van beton met het gemak van keramiek. Ze staan voor u klaar in onze showtuin.

Sabbia

Natuursteenlook
Keramische toplaag
Beton body
3 formaten
4 kleuren

Kleuren

Beige
Crème
Nero
Taupe

Formaten 

45x90x5,8  cm
60x60x4,8 cm
90x90x5,8 cm

 

Kom naar de showtuin

In onze showtuin bieden we een ruim assortiment bestrating in vele kleuren, formaten en uitvoeringen. Kom langs voor een helder advies en de beste prijs.

Kom naar de showtuin voor Kera Twice Sabbia van Excluton

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de serie Kera Twice Sabbia te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Kera Twice Sabbia

Sabbia Creme
60×60 en 90×90

Sabbia Beige
60×60 en 90×90

Sabbia Taupe
60×60 en 90×90

Sabbia Nero
60×60 en 90×90

Kera Twice Sabbia

Sabbia Creme
45x90x5,8

Sabbia Beige
45x90x5,8

Sabbia Taupe
45x90x5,8

Sabbia Nero
45x90x5,8

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.