Kera Twice Slate

Kera Twice Slate is een prachtige natuursteenlook tegel met de look van leisteen met de kenmerkende scherven. De oersterke tuintegels zijn uitgerust met een keramische toplaag die vocht en vuilmakers geen kans geeft. Geen tegel is hetzelfde wat zorgt voor een levendige bestrating. De robuuste tegels zijn verkrijgbaar in drie grijstinten die passen bij elke tuinstijl. De perfecte basis dus voor uw terras of paden. Ga voor stijlvolle en duurzame bestrating met deze robuuste tegels van Excluton. Ze staan voor u klaar in onze showtuin.

Slate

Natuursteenlook
Keramische toplaag
Beton body
3 formaten
3 kleuren

Kleuren

Argento
Carbon
Griseo

Formaten 

45x90x5,8  cm
60x60x4,8 cm
90x90x5,8 cm

 

Kom naar de showtuin

In onze showtuin bieden we een ruim assortiment bestrating in vele kleuren, formaten en uitvoeringen. Kom langs voor een helder advies en de beste prijs.

Kom naar de showtuin voor Kera Twice Slate van Excluton

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om deze aansprekende serie te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Kera Twice Slate

Slate Argento
60x60x4,8

Slate Griseo
60x60x4,8

Slate Carbon
60x60x4,8

Kera Twice Slate XXL

Slate Argento
90x90x5,8

Slate Griseo
90x90x5,8

Slate Carbon
90x90x5,8

Kera Twice Slate 45x90

Slate Argento
45x90x5,8

Slate Griseo
45x90x5,8

Slate Carbon
45x90x5,8

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.