Kera Twice Fiammato

Kera Twice Fiammato is een robuuste betontegel met een keramische toplaag. De toplaag toont de texturen met subtiele kleurschakeringen van beton.
Er is keuze uit drie moderne en rustieke kleuren en een speeels decor variant in twee formaten. De tegel is een combinatie van een sterke body van beton met een toplaag van keramiek. De Kera Twice is geschikt voor de bestrating van uw tuin, in de overkapping en rondom huis. De hoge kwaliteit staat garant voor een stijlvol en duurzaam terras voor vele jaren. Ga voor comfort en een prachtige uitstraling in de tuin. De tegels zijn geschikt om te combineren met andere soorten bestrating. Kom ze bekijken in onze showtuin.

Fiammato

Betonlook
Keramische toplaag
Beton body
Decor
3 kleuren
2 formaten

Kleuren

Antracite
Gris
Taupe

Formaat 

60×60×4,8 cm
90×90×5,8 cm

Kom naar de showtuin

In onze showtuin bieden we een ruim assortiment bestrating in vele kleuren, formaten en uitvoeringen. Kom langs voor een helder advies en de beste prijs.

Kom naar de showtuin voor Kera Twice Fiammato van Excluton

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om de serie Kera Twice Fiammato te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Kera Twice Fiammato

Fiammato Gris
60x60x4,8

Fiammato Taupe 
60x60x4,8

Fiammato Antracite
60x60x4,8

Kera Twice Fiammato decor

Fiammato Gris
60x60x4,8

Fiammato Taupe 
60x60x4,8

Fiammato Antracite
60x60x4,8

Kera Twice Fiammato XXL

Fiammato Gris
90x90x5,8

Fiammato Taupe 
90x90x5,8

Fiammato Antracite
90x90x5,8

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.