Tuinvisie stapelblokken

Tuinvisie stapelblokken zijn uitermate geschikt voor het creëren van verhoogde elementen in uw tuin. Of u nu borders, muren of een verhoogd terras wilt aanleggen, met deze stapelblokken bent u verzekerd van het mooiste resultaat. Creëer een moderne uitstraling en kies voor een natuurlijk accent in de tuin, Met deze stapelblokken kunt u uw tuin een bijzondere uitstraling geven. De blokken zijn maatvast en zijn verkrijgbaar in een ruim scala kleuren. Voor elke tuinstijl is er een blok die past. Combineer de verschillende formaten voor een speels en decoratief accent.

Tuinvisie

Beton
Strakke afwerking
Grove afwerking
20+ kleuren
7 formaten
3 lengtes
4 afwerkingen

Kleuren

Antraciet
Brons
Grijs
Rood
Bont

Formaten 

10×10
12×10
12×12
12×15
12×20
15×15

lengtes 30, 40 en 60 cm 

Tuinvisie

We hebben de beste bestrating uit de Tuinvisie collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor de stapelblokken van Tuinvisie

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om stapelblokken van Tuinvisie te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Wallblock New

Antraciet

Smook

Texels bont

Brons 

Zeeuws bont

Wallblock Old

Old antraciet

Old brons 

Old smook

Old texels bont

Old zeeuws bont

Split

Old antraciet

Old brons 

Old smook

Old texels bont

Old twents bont

Old zeeuws bont 

Tumbled

Antraciet

Brons 

Zeeuws bont

Texels bont

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.