Ceramiton Coltano

De Ceramiton Coltano is een onderhoudsvriendelijke tegel die minimale zorg vereist en eenvoudig te reinigen is. Deze keramische tuintegels zijn ontworpen om lang mee te gaan en zijn robuust genoeg om bestand te zijn tegen krassen. Zelfs bij direct zonlicht blijven de kleuren behouden. Het oppervlak van de tegel is verfraaid met een decoratief motief, waardoor deze niet alleen functioneel maar ook esthetisch aantrekkelijk is. Elktegel meet 60×60 centimeter en heeft een dikte van 4 centimeter. Het komt in een stijlvol antracietkleur en heeft een keramisch toplaag van 1cm bovenop een betonnen ondertegel van 3cm. Deze twee lagen zijn op permanente wijze met elkaar verbonden, zodat er een solide en duurzame structuur ontstaat.

Ceramiton Coltano

Duna
Ferro
Carbone
1 formaat
Keramische toplaag

Looks

Betonlook
Decor

Formaat 

60×60×4 cm

Tuinvisie

We hebben de beste bestrating uit de omvangrijke Tuinvisie collectie voor u geselecteerd in onze showtuin. We kunnen alle producten leveren.

Kom naar de showtuin voor Ceramiton Coltano van Tuinvisie

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om Ceramiton Coltano te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment oersterke keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Ceramiton Coltano 

Duna
60x60x4

Ferro
60x60x4

Carbone
60x60x4

Duna
60x60x4

Vragen of offerte?

Heeft u vragen over onze producten of het maken van uw bestrating? Kom dan even langs naar de showtuin of stuur ons een bericht en we helpen u graag op weg met een helder advies en een scherpe offerte.