Ceramiton Avesa

De Ceramiton Avesa is een uiterst onderhoudsvriendelijke tegel, ontworpen om het leven gemakkelijker te maken. Deze keramische tuintegels vergen minimaal onderhoud en zijn eenvoudig schoon te houden. Met een lange levensduur bieden ze duurzaamheid die bestand is tegen krassen, terwijl de kleuren hun helderheid behouden, zelfs onder de felle zonnestralen. De afmeting van 60×60 centimeter en dikte van 4 centimeter geven de tegels een verfijnde uitstraling. De dikte wordt gevormd door een keramische toplaag van 1 centimeter die stevig verankerd is bovenop een betonnen onderlaag van 3 centimeter. Deze twee lagen zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden, wat zorgt voor een sterke en betrouwbare constructie.

Avesa

Betontegel
Keramische toplaag
Natuursteenlook
3 formaten
4 cm dik

Kleuren

Ferro
Cammello
Carbone

Formaat 

60×60

 

Tuinvisie

We hebben de beste bestrating uit de omvangrijke Tuinvisie collectie voor u geselecteerd in onze showtuin. We kunnen alle producten leveren.

Kom naar de showtuin voor Ceramiton Avesa van Tuinvisie

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om Ceramiton Avesa te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment oersterke keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Ceramiton Avesa

Ferro
60x60x4

Cammello
60x60x4

Carbone
60x60x4

We maken uw bestrating op maat 

Step Stones is vele jaren gespecialiseerd in het maken van bestrating en volkeramische buitenvloeren. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig en zorgen voor een perfect eindresultaat. We maken een stabiele ondergrond, zorgen voor een goede afwatering en kunnen ook traptreden, borders en betonelementen verwerken in uw tuin en rondom huis. Meer weten? Neem contact met ons op.