Tuinvisie Metro Vlaksteen

De Metro Vlaksteen is een strakke en budgetvriendelijke betonklinker voor iedere tuin. De Vlaksteen heeft geen facetrand en is maatvast. Door het minimalistisch ontwerp is de robuuste klinker geschikt voor vrijwel alle tuinstijlen. De steen is verkrijgbaar in een keiformaat van 20×30 centimeter en is verkrijgbaar in diktes van 4 en 6 centimeter. De Vlaksteen wordt vaak gebruikt voor terrassen en paden en kunnen ook mooi toegepaste worden voor de bestrating onder een overkapping. Ze kunnen zowel in een regelmatig patroon als in verschillende legverbanden worden gelegd. De betonklinker is verkrijgbaar in twee neutrale grijstinten, dus passen altijd.

Metro Vlaksteen

Betonklinker
Keiformaat
Onderhoudsvriendelijk 
Maatvast
2 diktes

Kleuren

Antraciet
Grijs-
Zwart

Formaat 

20×30

4 en 6 cm dik

 

Tuinvisie

We hebben de beste bestrating uit de Tuinvisie collectie voor u geselecteerd en verwerkt in onze showtuin. Kom langs en we helpen u graag op weg.

Kom naar de showtuin voor Metro Vlaksteen van Tuinvisie

In onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor uw bestrating. Van kleine gebakken sierklinkers tot XXL keramische buitentegels, we hebben het voor u klaarstaan. Kom langs om Art Bricks te bekijken en we helpen u graag op weg met een helder advies en de beste service. We leveren al vele jaren bestrating aan particulier en bedrijf door heel Nederland. Indien gewenst kunnen we ook uw terras of buitenvloer aanleggen. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in Twente. Een prachtig assortiment oersterke keramische buitentegels boordevol keuze in kleur, look en formaat. Kortom voor de beste bestrating komt u naar onze showtuin in Hengelo. Voor elke toepassing en een vaste lage prijs, dus u slaagt altijd bij Step Stones.

Metro vlaksteen 

Ardesia Grey 
20x30x6

Ardesia Taupe 
20x30x6

Antraciet
20x30x6

Metro trommelsteen 60x60x4,8

Ardesia Grey 
15x20x6

Ardesia Taupe 
20x30x6

Ardesia Black 
20x30x6

Ardesia Grey 
20x30x6

Ardesia Taupe 
20x30x6

Ardesia Black 
20x30x6

Vragen of offerte?

Heeft u vragen over onze producten of het maken van uw bestrating? Kom dan even langs naar de showtuin of stuur ons een bericht en we helpen u graag op weg met een helder advies en een scherpe offerte.