Cerasolid Aurora

Ga voor een stijlvol en duurzaam terras met keramische buitentegels uit de serie Cerasolid Aurora. De rustieke betonlook tegels met subtiele texturen en fijne kleurnuances geven de tuin een robuuste uitstraling en passen altijd. De serie omvat vijf moderne kleuren en een leuke decortegel. De tegels beschikken over de allerbeste eigenschappen, zijn eenvoudig te reinigen en hebben geen onderhoud nodig. Klasse en gemak gaan perfect samen bij deze kleurvaste tegels die altijd mooi blijven. De massieve volkeramische tegels zijn 3 centimeter dik en oersterk. De toplaag is ondoordringbaar dus vocht en andere vuilmakers krijgen geen kans. De tegels bieden optimaal loopcomfort en door de speciale voegen heeft u geen meer last van onkruid. Kortom de perfecte basis voor elke toepassing buitenshuis! Kom langs om onze gevarieerde collectie keramische buitentegels te bekijken. 

Aurora

Volkeramisch
Betonlook
Decor
3 cm dik
3 formaten
5 kleuren

Kleuren

Mist 
Snow
Dew
Shadow
Rainbow
Decor Snow

Formaat 

45×90
60×60
90×90

Ruime collectie  

We bieden een ruime en actuele collectie van de beste merken in vele kleuren, looks en formaten. Kom ze bekijken of neem contact op voor vragen of een offerte. 

Kom langs voor Cerasolid Aurora keramische buitentegels

Genieten zonder zorgen met keramische buitentegels. Elke tegel heeft zijn eigen unieke texturen en kleurnuances, wat zorgt voor een levendige buitenvloer. De keramische tegels zijn verkrijgbaar in diverse formaten en looks. Met keramische buitentegels creëert u een stijlvolle uitstraling in de tuin. De tegels zijn onverwoestbaar en dus heel duurzaam in gebruik. Geen blijvende vlekken meer en de tegels zijn ook bestendig tegen zure vloeistoffen en blijven kleurvast. Kom naar onze showtuin in Hengelo en we helpen u graag verder met volkeramische buitentegels van de beste merken. Geschikt voor de tuin, de oprit, rondom huis, de overkapping en het dakterras. We leveren door heel Nederland en kunnen ook de keramische buitenvloer of andere bestrating voor u aanleggen. Wilt u meer weten over keramische buitentegels? Bezoek onze buitenvloeren website boordevol informatie en inspiratie.

Bekijk keramische tegels direct in uw tuin & dakterras

Aurora

Mist
60x60x3 cm

Snow
60x60x3 cm

Shadow
60x60x3 cm

Dew
60x60x3 cm

Rainbow
60x60x3 cm

Decor Snow 
60x60x3 cm

We maken uw buitenvloer op maat 

Step Stones is  vele jaren gespecialiseerd in het leveren en maken van volkeramische buitenvloeren en terrassen. Ervaren vakspecialisten maken vakkundig uw keramische buitenvloer. We verzorgen de complete aanleg, maken een stabiele ondergrond en zorgen voor een goede afwatering. We werken met speciaal voegmateriaal voor hechting van de tegels waardoor een sterke buitenvloer ontstaat met optimaal loopcomfort. Meer weten? Neem contact met ons op.