Robusto 3.0 Ceramica

Bij Step Stones kunt u het complete assortiment van Robusto Ceramica 3.0 bekijken in onze showtuin. Deze kwalitatief hoogwaardige tegels hebben allemaal de perfecte dikte voor een volkeramische buitentegel, namelijk 3 cm. Massief gebakken en dus oersterk. Vocht, krassen en vlekken krijgen geen kans meer op uw buitenvloer. De collectie keramische buitentegels omvat moderne tegellooks als beton, hout en natuursteen. De rustieke kleuren zijn uiteenlopend en voor iedere woonstijl is er een passende kleur in het ruime aanbod. Alle tegels hebben een eigen uniek patroon, voor nog meer variatie op de vloer. De tegels van Robusto zijn leverbaar in diverse formaten: 60×60, 90×90, 40×80, 45×90, 60×90 en 40×120 cm. Stuk voor stuk prachtige grootformaten voor een robuuste vloer met minder zichtbare voegen.

Robusto 3.0 Ceramica

Volkeramisch
Onderhoudsarm
Blijvend mooi
4 formaten
3 cm dik
Verschillende kleuren

Looks

Betonlook
Natuursteenlook
Houtlook

 

Formaten 

40×120
60×60
80×80
90×90

Tuin en terras

De tegels uit de Kera Twice collectie kunt gebruiken voor uw terras in de tuin en zijn ook heel geschikt voor het maken voor een looppad rondom de woning.

Bekijk onze collectie Robusto 3.0 Ceramica

Bekijk keramische tegels direct in uw tuin & dakterras

We maken uw buitenvloer op maat 

Step Stones is  vele jaren gespecialiseerd in het leveren en maken van volkeramische buitenvloeren en terrassen. Ervaren vakspecialisten maken vakkundig uw keramische buitenvloer. We verzorgen de complete aanleg, maken een stabiele ondergrond en zorgen voor een goede afwatering. We werken met speciaal voegmateriaal voor hechting van de tegels waardoor een sterke buitenvloer ontstaat met optimaal loopcomfort. Meer weten? Neem contact met ons op.