Robusto Scout

De Robusto Scout is een moderne volkeramische buitentegel met een natuurteenlook. Met een keramische buitenvloer kiest u voor een onderhoudsarme tuin. Groene aanslag verwijderen met de Kärcher is verleden tijd. Angst hebben dat producten vlekken geven zoals vetten, olie en zuren hoeft ook niet meer. De tegels hebben een ondoordringbaar oppervlak waardoor de tegels eenvoudig zijn schoon te maken. Gaat u voor een strakke tuin en gemak? Dan kiest u voor een Step Stone buitentegel.  

Scout

Volkeramisch
Onderhoudsarm
Blijvend mooi
Natuursteenlook
3 cm dik
2 formaten

Kleuren

Beige
Black
Smoke

Formaat

60×60
90×90

Ruime collectie  

We bieden een ruime en actuele collectie van de beste merken in vele kleuren, looks en formaten. Kom ze bekijken of neem contact op voor vragen of een offerte. 

Kom langs voor Robusto Scout keramische buitentegels

Genieten zonder zorgen met keramische buitentegels. Elke tegel heeft zijn eigen unieke texturen en kleurnuances, wat zorgt voor een levendige buitenvloer. De keramische tegels zijn verkrijgbaar in diverse formaten en looks. Met keramische buitentegels creëert u een stijlvolle uitstraling in de tuin. De tegels zijn onverwoestbaar en dus heel duurzaam in gebruik. Geen blijvende vlekken meer en de tegels zijn ook bestendig tegen zure vloeistoffen en blijven kleurvast. Kom naar onze showtuin in Hengelo en we helpen u graag verder met volkeramische buitentegels van de beste merken. Geschikt voor de tuin, de oprit, rondom huis, de overkapping en het dakterras. We leveren door heel Nederland en kunnen ook de keramische buitenvloer of andere bestrating voor u aanleggen. Wilt u meer weten over keramische buitentegels? Bezoek onze buitenvloeren website boordevol informatie en inspiratie.

Scout

Beige
60×60

Black
60×60

Smoke
60×60

Bekijk keramische tegels direct in uw tuin & dakterras

We maken uw buitenvloer op maat 

Step Stones is  vele jaren gespecialiseerd in het leveren en maken van volkeramische buitenvloeren en terrassen. Ervaren vakspecialisten maken vakkundig uw keramische buitenvloer. We verzorgen de complete aanleg, maken een stabiele ondergrond en zorgen voor een goede afwatering. We werken met speciaal voegmateriaal voor hechting van de tegels waardoor een sterke buitenvloer ontstaat met optimaal loopcomfort. Meer weten? Neem contact met ons op.