Robusto Betonoptik

De Robusto Betonoptik is een stijlvolle keramische buitentegel met een betonlook. De volkeramische tegels hebben subtiele kleurnuances die elk terras een stoere basis geven. Iedere tegel heeft een uniek patroon waardoor uw buitenvloer extra de aandacht trekt. Deze tegels passen bij de huidige woontrends. Maak van uw patio, oprit, overkapping of balkon een beleving met deze betonlook tegels. Gaat u voor stijl en gemak? Dan kiest u voor een tegel van Step Stones.

Betonoptik

Volkeramisch
Onderhoudsarm
Blijvend mooi
Betonlook
3 cm dik
2 formaten

Kleuren

Sand
Light
Medium
Dark

Formaten

60×60
80×80

Ruime collectie  

We bieden een ruime en actuele collectie van de beste merken in vele kleuren, looks en formaten. Kom ze bekijken of neem contact op voor vragen of een offerte. 

Kom langs voor Robusto Betonoptik keramische buitentegels

Genieten zonder zorgen met keramische buitentegels. Elke tegel heeft zijn eigen unieke texturen en kleurnuances, wat zorgt voor een levendige buitenvloer. De keramische tegels zijn verkrijgbaar in diverse formaten en looks. Met keramische buitentegels creëert u een stijlvolle uitstraling in de tuin. De tegels zijn onverwoestbaar en dus heel duurzaam in gebruik. Geen blijvende vlekken meer en de tegels zijn ook bestendig tegen zure vloeistoffen en blijven kleurvast. Kom naar onze showtuin in Hengelo en we helpen u graag verder met volkeramische buitentegels van de beste merken. Geschikt voor de tuin, de oprit, rondom huis, de overkapping en het dakterras. We leveren door heel Nederland en kunnen ook de keramische buitenvloer of andere bestrating voor u aanleggen. Wilt u meer weten over keramische buitentegels? Bezoek onze buitenvloeren website boordevol informatie en inspiratie.

Betonoptik

Sand 
60×60

Light
60×60

Medium
60×60

Dark
60×60

Bekijk keramische tegels direct in uw tuin & dakterras

We maken uw buitenvloer op maat 

Step Stones is  vele jaren gespecialiseerd in het leveren en maken van volkeramische buitenvloeren en terrassen. Ervaren vakspecialisten maken vakkundig uw keramische buitenvloer. We verzorgen de complete aanleg, maken een stabiele ondergrond en zorgen voor een goede afwatering. We werken met speciaal voegmateriaal voor hechting van de tegels waardoor een sterke buitenvloer ontstaat met optimaal loopcomfort. Meer weten? Neem contact met ons op.