Robusto Timber

De serie Robusto Timber is een stoere, keramische buitentegel met een houtlook. Maak van uw buitenruimte een stoer geheel met deze plankenvloer. Deze tegels hebben het formaat van een plank die nauwelijks te onderscheiden zijn van echt hout. Elke tegel is uniek en ze hebben ieder mooie tekeningen van houtnerven. De oersterke 3 cm dikke volkeramsiche tegels vergen nauwelijks onderhoud in tegenstelling tot hout. Ze zijn zo sterk dat u ze zelfs kan gebruiken voor de oprit. Geen houtrot, geen last van groen aanslag, geen splinters en geen last van glijpartijen. Kiest u voor een keramische houtlook tegel van Step Stones dan kiest u voor kwaliteit, gemak, veiligheid en duurzaamheid.

Timber

Volkeramisch
Onderhoudsarm
Blijvend mooi
Houtlook
3 cm dik
1 formaat

Kleuren

Tabak
Oak
Mokka

Formaat

40×120

Ruime collectie  

We bieden een ruime en actuele collectie van de beste merken in vele kleuren, looks en formaten. Kom ze bekijken of neem contact op voor vragen of een offerte. 

Kom langs voor Robusto Timber keramische buitentegels

Genieten zonder zorgen met keramische buitentegels. Elke tegel heeft zijn eigen unieke texturen en kleurnuances, wat zorgt voor een levendige buitenvloer. De keramische tegels zijn verkrijgbaar in diverse formaten en looks. Met keramische buitentegels creëert u een stijlvolle uitstraling in de tuin. De tegels zijn onverwoestbaar en dus heel duurzaam in gebruik. Geen blijvende vlekken meer en de tegels zijn ook bestendig tegen zure vloeistoffen en blijven kleurvast. Kom naar onze showtuin in Hengelo en we helpen u graag verder met volkeramische buitentegels van de beste merken. Geschikt voor de tuin, de oprit, rondom huis, de overkapping en het dakterras. We leveren door heel Nederland en kunnen ook de keramische buitenvloer of andere bestrating voor u aanleggen. Wilt u meer weten over keramische buitentegels? Bezoek onze buitenvloeren website boordevol informatie en inspiratie.

Timber

Tabak
40×120

Oak
40×120

Mokka
40×120

Bekijk keramische tegels direct in uw tuin & dakterras

We maken uw buitenvloer op maat 

Step Stones is  vele jaren gespecialiseerd in het leveren en maken van volkeramische buitenvloeren en terrassen. Ervaren vakspecialisten maken vakkundig uw keramische buitenvloer. We verzorgen de complete aanleg, maken een stabiele ondergrond en zorgen voor een goede afwatering. We werken met speciaal voegmateriaal voor hechting van de tegels waardoor een sterke buitenvloer ontstaat met optimaal loopcomfort. Meer weten? Neem contact met ons op.