Kera Twice Blue

Kera Twice Blue is een elegante steenlook tegel met een keramische toplaag. De toplaag toont de texturen en subtiele kleurnuances van natuursteen. De donkere tegel met antraciet en zwart tinten is verkrijgbaar in 60×60 cm. De tegel is een combinatie van sterke body van beton met de voordelen van keramiek. Met keramiek is het mogelijk om materialen zoals hout, natuursteen en beton feilloos na te bootsen. Daarnaast heeft keramiek als voordeel dat het kleurvast en ondoordringbaar is. Water en vuil krijgen dus geen kans en tevens zijn de tegels eenvoudig te reinigen. Kera Twice Blue is geschikt voor de bestrating van uw tuin, terras of rondom huis. De hoge kwaliteit zorgt voor een mooie en duurzame sierbestrating. Ga voor comfort en combineer de krachtige uitstraling van beton met het gemak van keramiek. Ze staan voor u klaar in onze showtuin.

Kera Twice Blue

Grijs
1 formaat
Keramische toplaag

Look

Steenlook

Formaat 

60×60

Tuin en terras

De tegels uit de Kera Twice collectie kunt gebruiken voor uw terras in de tuin en zijn ook heel geschikt voor het maken voor een looppad rondom de woning.

Kom naar de showtuin voor Kera Twice Blue van Excluton

Step Stones heeft de complete collectie Kera Twice betontegels met keramische toplaag klaar staan in de showtuin. In totaal 13 series met elk een eigentijds design in moderne kleuren. We leveren al vele jaren keramische betontegels en andere soorten bestrating aan particulier en de vakspecialist. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in de regio. Tegels voor elke toepassingen en budget. Bij Step Stones krijgt u altijd een helder advies, de beste service en een scherpe prijs, daar kunt u van op aan!  We leveren tegels door geheel Nederland. Naast de verkoop en levering van bestrating en buitentegels, maken wij ook uw bestrating rondom huis, in de tuin en op het dakterras. 

Kera Twice Blue 60x60x5 cm

Kera Twice Blue

Blue 
60x60x5

Vragen of offerte?

Heeft u vragen over betontegels of het maken van uw bestrating? Kom dan even langs naar de showtuin of stuur ons een bericht en we helpen u graag op weg met de juiste keuze en een scherpe offerte.