Kera Twice Moonstone

Kera Twice Moonstone is een elegante natuursteenlook tegel met een keramische toplaag. De toplaag toont de texturen en subtiele kleurnuances van leisteen en is niet van echte te onderscheiden. Verkrijgbaar in 3 kleuren en in twee formaten. De tegel is een combinatie van sterke body van beton met de voordelen van keramiek. Met keramiek is het mogelijk om allerlei materialen zoals hout, natuursteen en beton feilloos na te bootsen. Daarnaast heeft keramiek als voordeel dat het kleurvast en ondoordringbaar is. Water en vuil krijgen dus geen kans en tevens zijn de tegels eenvoudig te reinigen. Kera Twice Moonstone is geschikt voor de bestrating van uw tuin, terras of rondom huis. De hoge kwaliteit zorgt voor een mooie en duurzame sierbestrating. Ga voor comfort en combineer de krachtige uitstraling van beton met het gemak van keramiek. Ze staan voor u klaar in onze showtuin.

Elegante natuursteenlook

De natuurlijke look van echt gesteente samen en het gemak van keramiek komen samen in de serie Moonstone. Elke tegel heeft zijn eigen unieke tinten en texturen wat zorgt voor een gevarieerde en levendige buitenvloer. De neutrale kleuren laten zich prima combineren met uw tuinmeubilair en gevelkleur van de woning. Ze passen altijd!

Fraaie afwerking met speciale voeg

Kera Twice tegels zijn geschikt om te voegen met een bindend voegmiddel, in tegenstelling tot de  betontegels die met zand worden gevoegd. De speciale voegmortel zorgt voor een fraaie afwerking van de vloer, terwijl insecten en onkruid nauwelijks kans krijgen. Zo geniet u van een prachtige buitenvloer zonder gedoe.

Betontegel met keramische toplaag

Met de Kera Twice combineert u het beste van twee werelden: een oersterke en stabiele betonnen ondergrond afgewerkt met een elegante toplaag van keramiek. Mooi en praktisch en ook nog eens eenvoudig te reinigen. Daarnaast staan de tegels garant voor een optimaal loopcomfort en voelen ook aangenaam aan met blote voeten. Wel zo lekker in de zomer!

Kom naar de showtuin voor Kera Twice Moonstone buitentegels van Excluton

Step Stones heeft de complete collectie Kera Twice betontegels met keramische toplaag klaar staan in de showtuin. In totaal 13 series met elk een eigentijds design in moderne kleuren. We leveren al vele jaren keramische betontegels en andere soorten bestrating aan particulier en de vakspecialist. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in de regio. Tegels voor elke toepassingen en budget. Bij Step Stones krijgt u altijd een helder advies, de beste service en een scherpe prijs, daar kunt u van op aan!  We leveren tegels door geheel Nederland. Naast de verkoop en levering van bestrating en buitentegels, maken wij ook uw bestrating rondom huis, in de tuin en op het dakterras. 

Kera Twice Moonstone 60x60x4,8 cm

Kera Twice Moonstone

Moonstone Grey
60x60x4,8

Kera Twice Moonstone

Moonstone Piombo
60x60x4,8

Kera Twice Moonstone

Moonstone Black
 60x60x4,8

Kera Twice Moonstone 45x90x5,8 cm

Moonstone Piombo
45x90x5,8

Moonstone Black
45x90x5,8

Vragen of offerte?

Heeft u vragen over betontegels of het maken van uw bestrating? Kom dan even langs naar de showtuin of stuur ons een bericht en we helpen u graag op weg met de juiste keuze en een scherpe offerte.