Kera Twice Multicolor

Kera Twice Multicolor is een tijdloze metaallook tegel met een keramische toplaag. Fijne texturen en subtiele kleurnuances van geoxideerd metaal geven de vloer een moderne twist. Elke tegel heeft zijn eigen unieke patroon en is niet van het oorspronkelijke materiaal te onderscheiden. De tegel is een combinatie van sterke body van beton met de voordelen van keramiek. Met keramiek is het mogelijk om allerlei materialen zoals hout, natuursteen, metaal en beton feilloos na te bootsen. Daarnaast heeft keramiek als voordeel dat het kleurvast en ondoordringbaar is. Water en vuil krijgen dus geen kans en tevens zijn de tegels eenvoudig te reinigen. Kera Twice Multicolor is geschikt voor de bestrating van uw tuin, terras of rondom huis. De hoge kwaliteit zorgt voor een mooie en duurzame sierbestrating. Ga voor comfort en combineer de krachtige uitstraling van beton met het gemak van keramiek. Ze staan voor u klaar in onze showtuin.

Tijdloos met metaal

Ga voor een moderne en tijdloze buitenvloer met een echte metaallook. Geniet van het gemak van keramiek en een unieke uitstraling in de tuin Elke tegel heeft zijn eigen unieke tinten en texturen wat zorgt voor een gevarieerde en levendige buitenvloer. 

Fraaie afwerking met speciale voeg

Kera Twice tegels zijn geschikt om te voegen met een bindend voegmiddel, in tegenstelling tot de  betontegels die met zand worden gevoegd. De speciale voegmortel zorgt voor een fraaie afwerking van de vloer, terwijl insecten en onkruid nauwelijks kans krijgen. Zo geniet u van een prachtige buitenvloer zonder gedoe.

Betontegel met keramische toplaag

Met de Kera Twice combineert u het beste van twee werelden: een oersterke en stabiele betonnen ondergrond afgewerkt met een elegante toplaag van keramiek. Mooi en praktisch en ook nog eens eenvoudig te reinigen. Daarnaast staan de tegels garant voor een optimaal loopcomfort en voelen ook aangenaam aan met blote voeten. Wel zo lekker in de zomer!

Kom naar de showtuin voor Kera Twice Multicolor buitentegels van Excluton

Step Stones heeft de complete collectie Kera Twice betontegels met keramische toplaag klaar staan in de showtuin. In totaal 13 series met elk een eigentijds design in moderne kleuren. We leveren al vele jaren keramische betontegels en andere soorten bestrating aan particulier en de vakspecialist. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in de regio. Tegels voor elke toepassingen en budget. Bij Step Stones krijgt u altijd een helder advies, de beste service en een scherpe prijs, daar kunt u van op aan!  We leveren tegels door geheel Nederland. Naast de verkoop en levering van bestrating en buitentegels, maken wij ook uw bestrating rondom huis, in de tuin en op het dakterras. 

Kera Twice Multicolor 60x60x4,8 cm

Multicolor- patroon I
60x60x4,8

Moonstone patroon II
60x60x4,8

Moonstone patroon III
 60x60x4,8

Vragen of offerte?

Heeft u vragen over betontegels of het maken van uw bestrating? Kom dan even langs naar de showtuin of stuur ons een bericht en we helpen u graag op weg met de juiste keuze en een scherpe offerte.