Optimum betontegels

Optimum betontegels zijn de perfecte tegels voor de bestrating van uw tuin, terras of rondom huis. De hoge kwaliteit zorgt voor een mooie en duurzame  sierbestrating. De betontegels zijn ook prima te gebruiken voor looppaden of siervlakken gecombineerd met kiezels. Door een speciale behandeling zijn Optimum betontegels comfortabel om met blote voeten op te lopen. De serie omvat 8 moderne grijstinten. De neutrale grijstinten vormen de basis voor elke tuin en past bij elke tuininrichting en gevelkleur. De tegels kunnen ook prima met andere soorten bestrating worden gecombineerd. Elke tegel beschikt over subtiele kleurnuances en verfijnde texturen. De betontegels zijn gemaakt om te voegen met een speciaal voegmiddel, zodat uw bestrating vrij blijft van onkruid en insecten. 

Robuust met grijs

De grijstinten uit de serie Optimum betontegels passen in elk tuinontwerp, maar zijn ook erg mooi in een openbare ruimte. De tegels zorgen voor een strakke en robuuste uitstraling en passen altijd. Grijs kan met elke tuininrichting en gevelkleur worden gecombineerd. U hoeft alleen nog de juiste tint te kiezen: licht voor een frisse look en donker voor een wat luxere uitstraling. 

Onkruid krijgt geen kans

De betontegels zijn geschikt om te voegen met een voegmiddel, in tegenstelling tot de meeste betontegels die met zand worden gevoegd. De speciale betonvoeg zorgt voor een fraaie afwerking van de vloer en onkruid krijgt geen kans meer. Zo geniet u van een prachtige vloer zonder gedoe.

Optimum: de beste betontegel uit de collectie

Welke Optimum betontegel u ook kiest, de hoge kwaliteit zorgt altijd voor het beste resultaat. Deze tegels zijn onderhoudsvriendelijk, vuil werend en uitbloei remmend. Daarnaast zorgen de betontegels voor een hoog loopcomfort en voelen ook aangenaam aan met blote voeten Wel zo lekker in de zomer!

Sfeer en inspiratie met Optimum betontegels

Kom naar de showtuin voor Optimum betontegels van Excluton

Step Stones heeft de complete serie Optimum betontegels voor u klaar staan in onze showtuin. We leveren al vele jaren betontegels en andere soorten bestrating aan particulier en vakspecialist. Tegels voor elke toepassingen en budget. Bij Step Stones krijgt u altijd een helder advies, de beste service en een scherpe prijs, daar kunt u van op aan!  We leveren betontegels door geheel Nederland. Naast verkoop en levering van betontegels, maken wij ook uw bestrating rondom huis en in de tuin.

Optimum Pearl 60x60x4 cm

Optimum betontegels

Pearl Grey
60×60

Optimum betontegels

Pearl Smoke
60×60

Optimum betontegels

Pearl Black
60×60

Optimum Carbon 60x60x4 cm

Optimum betontegels

Carbon Grey
60×60

Optimum betontegels

Carbon Smoke
60×60

Carbon Black
60×60

Optimum Betonlook 60x60x4 cm

Optimum betontegels

Taupe-Grijs
60×60

Zwart
60×60

Vragen of offerte?

Heeft u vragen over betontegels of het maken van uw bestrating? Kom dan even langs naar de showtuin of stuur ons een bericht en we helpen u graag op weg met de juiste keuze en een scherpe offerte.