TerrasTegel Plus 

TerrasTegel Plus is een moderne serie betontegels voor tuin en terras. De sterke betontegels zijn verkrijgbaar in acht rustieke kleuren en in diverse formaten. De tegels hebben subtiele texturen en verfijnde kleurnuances wat zorgt voor een levendige vloer. Wilt u een een strakke vloer met een betontegel zonder veel textuur, dan kiest u voor de Dark Grey of Nero. De tegels zijn vorstbestendig, onderhoudsvriendelijk en gaan jarenlang mee.
De betontegels uit de serie TerrasTegel Plus bewijzen dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn.

Maak het met beton 

Er is veel mogelijk met betontegels uit de serie TerrasTegel Plus. We bieden nog meer betontegels in vele kleuren, formaten en diktes. Van antraciet tot roestbruin, we hebben ze allemaal in huis. Ook voor betonstenen, muurelementen, stapelblokken en traptreden van beton komt u naar Step Stones. We helpen u graag verder met de bestrating van uw tuin.

Subtiele kleurnuances

De fraaie betontegels uit de serie TerrasTegel Plus tonen  een prachtige variatie van kleuren en texturen. Elke tegels heeft zijn eigen unieke tekeningen, geen tegel is hetzelfde. Wilt u een neutrale en stoere uitstraling, dan kiest u voor een rustieke grijstint. Maar u kunt natuurlijk ook een warme sfeer creëren met een roodbruine tegel. 

Wildverband 

De serie TerrasTegel Plus omvat betontegels voor het maken van een wildverband. Het terras krijgt zo een levendige en authentieke look. De betontegels zijn in drie formaten verkrijgbaar voor het maken van een wildverband: 30×30, 30×60 en 60×60 cm.

Sfeer en inspiratie met TerrasTegel Plus

Kom naar de showtuin voor de scherp geprijsde serie TerrasTegel Plus van Excluton

Step Stones heeft de serie TerrasTegel Plus voor u klaar staan in onze showtuin. We leveren al vele jaren betontegels en andere soorten bestrating aan particulier en de vakspecialist. Tegels voor elke toepassingen en budget. Bij Step Stones krijgt u altijd een helder advies, de beste service en een scherpe prijs, daar kunt u van op aan!  We leveren betontegels door geheel Nederland. Naast verkoop en levering van betontegels, maken wij ook bestrating rondom huis en in de tuin.

TerrasTegel Plus 60x60x4 

Terrastegel Plus

Grezzo
60×60

Terrastegel Plus

Omber
60×60

Terrastegel Plus

Grijs-Zwart
60×60

Terrastegel Plus

Lucca
60×60

Dark Grey
60×60

Terrastegel Plus

Marrone
60×60

Summer
60×60

Terrastegel Plus

Ice Blue
60×60

Terrastegel Plus

Nero
60×60

Basaltino
60×60

TerrasTegel PLus Wildverband 30×30 – 30×60 en 60×60 

Grezzo

Grijs-Zwart

Nero

TerrasTegel Plus Betonsteen 20×30

Grezzo
20×30

Grijs-Zwart
20×30

Nero
20×30

Vragen of offerte?

Heeft u vragen over betontegels of het maken van uw bestrating? Kom dan even langs naar de showtuin of stuur ons een bericht en we helpen u graag op weg met de juiste keuze en een scherpe offerte.