Gazonbanden

Kera Twice Ardesia is een robuuste betontegel met een keramische toplaag. De toplaag toont de texturen met de fijne kleurnuances van beton. Er is keuze uit drie moderne en rustieke kleuren in het formaat 60×60 cm. De tegel is een combinatie van sterke body van beton met de voordelen van keramiek. Met keramiek is het mogelijk om allerlei materialen zoals hout, natuursteen en beton feilloos na te bootsen. Daarnaast heeft keramiek als voordeel dat het kleurvast en ondoordringbaar is. Water en vuil krijgen dus geen kans en tevens zijn de tegels eenvoudig te reinigen. Kera Twice Ardesia is geschikt voor de bestrating van uw tuin, terras of rondom huis. De hoge kwaliteit zorgt voor een mooie en duurzame sierbestrating. Ga voor comfort en combineer de krachtige uitstraling van beton met het gemak van keramiek. Ze staan voor u klaar in onze showtuin.

Gazonbanden

Grijs
Taupe
Zwart
1 formaat
Keramische toplaag

Looks

Betonlook

Formaat 

60×60 x 4,8 cm

 

Tuin en terras

De tegels uit de Kera Twice collectie kunt gebruiken voor uw terras in de tuin en zijn ook heel geschikt voor het maken voor een looppad rondom de woning.

Kom naar de showtuin voor Gazonbanden

Step Stones heeft de complete Excluton collectie Kera Twice betontegels met keramische toplaag klaar staan in de showtuin. In totaal 13 series met elk een eigentijds design in moderne kleuren. We leveren al vele jaren keramische betontegels en andere soorten bestrating aan particulier en de vakspecialist. We bieden tevens de grootste collectie volkeramische buitentegels in de regio. Kortom we bieden tuittegels voor elke toepassingen en budget. Bij Step Stones krijgt u altijd een helder advies, de beste service en een scherpe prijs, daar kunt u van op aan. We leveren tegels door geheel Nederland en maken uw bestrating rondom huis, in de tuin en op het dakterras. 

Gazonbanden

Ardesia Grey 
60x60x4,8

Ardesia Taupe 
60x60x4,8

Ardesia Black 
60x60x4,8

Vragen of offerte?

Heeft u vragen over onze producten of het maken van uw bestrating? Kom dan even langs naar de showtuin of stuur ons een bericht en we helpen u graag op weg met een helder advies en een scherpe offerte.