Sfeervol en authentiek met klinkers

We kennen ze allemaal uit het dagelijkse straatbeeld: de gebakken klinker. Een oersterke steen die zorgt voor een stabiele en gezellige bestrating in de tuin en rondom de woning. We bieden een ruime keuze klinkers in verschillende kleuren die onderling goed met elkaar te combineren zijn. Klinkers in diverse uitvoeringen en formaten in de tuin zorgen voor een sfeervolle en authentieke look. En leuk om om te combineren met andere soorten bestrating voor een bijzondere uitstraling. Wat u ook mooi vindt, u maakt het met klinkers.

Combineer met klinkers

Combineer gekleurde klinkers met strakke betonlook tegels. Een perfecte match voor een originele en tijdloze uitstraling van uw tuin, terras en rondom de woning. We helpen u graag verder met leuke ideeën voor uw bestrating. Kom langs om inspiratie op te doen voor uw huis.

Authentieke sfeer

Werken met klinkers is kiezen voor een gezellige en authentiek sfeer in uw tuin. De sfeer die u kent van de oude pleinen in binnensteden. De klinkers kunnen in diverse legpatronen worden verwerkt in het terras, voor een bijzonder accent.

Veelzijdig in toepassing

Met klinkers maakt u meer dan alleen de bestrating in uw tuin. Gebruikt ze voor de treden voor de trap of maak een leuke verhoging in de tuin voor een niveauverschil. Keuze uit vele kleuren en formaten, getrommeld of met een beschermende coating. Step Stones heeft ze allemaal in huis.

Sfeer en inspiratie met klinkers

Kom langs voor onze ruime collectie klinkers

Bij Step Stones vindt u een ruime collectie stenen en klinkers voor elke toepassing. We leveren aan particulier en aan de vakspecialist. We zijn al jaren een begrip in de regio. en dat willen we graag blijven, dus altijd een helder advies, de beste service en een scherp prijs. We helpen u verder met alle soorten bestrating en bezorgen door het gehele land. Naast de verkoop en levering maken wij ook uw bestrating snel en vakkundig. Rondom huis of bedrijf, maar ook op uw dakterras. Heeft u vragen over uw bestrating? Kom dan even langs of stuur ons een bericht. Onder treft u een kleine greep uit ons ruime assortiment klinkers. We werken alleen met de beste merken voor een duurzaam eindresultaat. U kunt ook een kijkje nemen bij onze collectie betonstenen, betontegels en keramische buitentegels.

Klinkers

Ares getrommeld

Klinkers

Atlas getrommeld

Klinkers

Atlas getrommeld

Klinkers

Carpo getrommeld

Klinkers

Doris getrommeld

Eros getrommeld

Klinkers

Eros getrommeld

Gala getrommeld

Gasol getrommeld

Klinkers

Incana getrommeld

Klinkers

Kerry getrommeld

Klinkers

Lotis getrommeld

Klinkers

Megaton getrommeld

Nero getrommeld

Norton getrommeld

Nostalgie getrommeld

Novoton getrommeld

Novoton getrommeld

Olivia getrommeld

Padova getrommeld

Pastorale getrommeld

Preston getrommeld

Ravenna getrommeld

Ruston getrommeld

Supraton getrommeld

Varia getrommeld

Zenneton getrommeld