Onderhoudsvrije vloer: keramische tegels met Smartsand voeg

Een keramische terrastegel geeft uw tuin of terras een prachtige uitstraling. Maar u wilt natuurlijk geen gedoe met groenaanslag of losliggende tegels. Werk daarom met hoogwaardige voegmateriaal voor het allerbeste resultaat. We leveren dit materiaal in onze winkel en  werken hier zelf ook dagelijks mee. Voor een perfect eindresultaat!

Onderhoudsvrije voeg met perfecte eigenschappen

De voegen van de bestrating vormen een belangrijk onderdeel voor een mooi en onderhoudsvrij terras in de tuin. We leveren voegmaterialen met een hoogwaardige en unieke samenstelling. Het product is geschikt voor alle soorten bestrating, zoals gebakken bestrating, betontegels, natuursteen en keramische tegels. Het bijzondere van dit materiaal is dat het zich vasthecht aan de steen of tegel. Zeker bij keramische tegels heeft dit grote voordelen. De tegels vormen nu een groot geheel wat zorgt voor een comfortabel loopcomfort. Bij een lichte verzakking van de ondergrond zullen de tegels niet snel van elkaar loskomen. Wel zo veilig en uw terras blijft mooi!
De voegen zijn bestendig tegen alle voorkomende weersomstandigheden zoals, vorst, zon en regen. En ander voordeel van dit materiaal is dat onkruid en insecten geen kans krijgen. Het materiaal is geschikt voor gebruik op een zandbed ondergrond. We leveren diverse soorten voegmaterialen, afhankelijk van toepassing en voegdikte. Leverbaar als voegzand en kant-en-klare mortel.

Smartsand voegkleuren

Smartsand is leverbaar in 3 universele die zijn toe te passen bij iedere steen of tegel.

Onderhoudsvrije voeg
Onderhoudsvrije voeg

Mistic Grey

Onderhoudsvrije voeg

Deep Black

Onderhoudsvrije voeg

Glossy Taupe

Smartsand

– Schoon, eenvoudig en snel – 

Voegen was nog nooit zo eenvoudig met dit nieuwe, revolutionaire polymeer voegzand. De voeg blijft na binding elastisch waardoor minder snel scheuren ontstaan. Geschikt voor een drainerende ondergrond met bestrating van gebakken steen, betonsteen, natuursteen en keramische tegels van 2, 3 en 4 cm. Smartsand voegmiddel is ook geschikt voor openbare bestrating met verkeersbelasting tot 3 ton en geschikt voor voegen van 2 tot 50 mm. Lees de uitgebreide gebruiksaanwijzing met uitleg over het verwerken van dit bijzondere voegmateriaal.

Onderhoudsvrije voeg

WS Smartsand
Deep Black

Onderhoudsvrije voeg

WS Smartsand
Glossy Taupe

Onderhoudsvrije voeg

WS Smartsand
Mistic Grey

Voegmortel Fine

– Kant en klare voegmortel –

Fine voegmortel is eenvoudig om te verwerken. Het voegmiddel is effectief, duurzaam en zorgt ervoor dat uw terras tuin onkruidvrij blijft! De mortel waterdoorlatend, bestand tegen vorst, dooizout en de breedte-sproeier van uw hogedrukreiniger. Het materiaal heeft een open structuur en is speciaal ontwikkeld voor lichte belasting. De voegmortel kan onder diverse weersomstandigheden worden verwerkt, zelfs bij regen! Leverbaar in diverse kleuren en geschikt voor voegbreedtes vanaf 2 mm. Lees de gebruiksaanwijzing voor uitleg over het verwerken van Fine voegmortel.

Onderhoudsvrije voeg

WS Voegmortel 15 kg
Fine Beige

WS Voegmortel 15 kg
Grijs

WS Voegmortel 15 kg
Basalt

WS Voegmortel 15 kg
Diep zwart

Voegmortel Easy

– Kant en klare voegmortel –

Easy voegmortel is eenvoudig in gebruik en effectief. Voor duurzaam eindresultaat die ervoor zorgt dat uw tuin en terras onkruidvrij blijft! De voegmortel is waterdoorlatend, bestand tegen vorst, dooizout en de breedte-sproeier van uw hogedrukreiniger. De  open structuur is geschikt voor lichte belasting en kan onder diverse weersomstandigheden worden verwerkt, zelfs bij regen! Leverbaar in diverse kleuren en geschikt voor voegbreedtes vanaf 5 mm. Lees de gebruiksaanwijzing voor uitleg over het verwerken van de voegmortel.

WS Voegmortel 15 kg
Fine Beige

WS Voegmortel 15 kg
Basalt

Onderhoudsvrije voeg

WS Voegmortel 15 kg
Grijs

Voegkruisjes

– 3 mm & 5 mm –

Zorg voor een gelijke voegdikte voor het mooiste eindresultaat. Eenvoudig in gebruik. 

Voegkruisjes
3 mm – 100 stuks

Voegkruisjes
5 mm – 100 stuks

We helpen u graag verder 

Step Stones levert alle soorten sierbestrating en benodigdheden voor de aanleg van uw terras. We kunnen ook uw terras aanleggen met alle soorten bestrating. Snel en vakkundig en door heel Nederland. Ervaren vakmensen maken het verschil. We adviseren, ontwerpen en zorgen voor een perfecte afwerking van vloer en terras. We werken alleen met stenen en tegels van gerenommeerd merken. En uiteraard voegen we alleen met  WS voegproducten.  Heeft u vragen? Neem contact met ons op of komen even langs.