- Advies & Vakmanschap -

Step Stones al jaren een begrip in de regio

Step Stones is al vele jaren een begrip in de regio op het gebied van tuinbestrating en buitenverlichting. En dat willen we natuurlijk graag zo houden en staan dagelijks voor u klaar met raad en daad. Advies en service staan bij ons hoog in het vaandel. Ook als het even tegenzit staan we klaar om u verder te helpen. We verkopen en leveren alle materialen voor de bestrating van uw tuin en terras. Maar we maken ook uw bestrating. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. We zijn gespecificeerd in het leveren en verwerken van full body keramische tegels. We maken fraaie en robuuste vloeren voor optimaal woongenot met minimaal onderhoud.

Voor particulier, bedrijf en de vakman

Step Stones levert snel en vakkundig materiaal op locatie voor particulier, bedrijf en vakspecialisten als stratenmakers en hoveniers. We hebben veel producten op voorraad staan, die u direct kunt ophalen in ons magazijn. Voor elke toepassing en budget hebben we het juiste materiaal voor ieder budget. U slaagt altijd bij Step Stones. 

U bent  van harte welkom in onze showtuin

In onze ruime showtuin kunt u de laatste trends op het gebied van betontegels en keramische tegels bekijken. We geven u een helder en persoonlijk advies over de mogelijkheden voor uw bestrating en buitenverlichting. En als u wilt werken met keramische buitentegels maken we vooraf een realistisch ontwerp hoe uw tuin eruit komt te zien. U bent van harte welkom bij Step Stones. Heeft u vragen? Laat het ons weten.

– team Step Stones –